Somerset Clinic Dubai

About the project

The brief was to make an atmosphere that personified the immediate quality touchpoints you might expect from a high-end service environment, whilst collaborative the calm, soothing and friendly feel of a clearly patient-centric knowledge.

A design and build Clinic interior project for a current medical company new office development in Dubai healthcare city. The project contained a new office setting up on the floor, involving of an open plan area and glass faced partitions to separate consulting room as well as a Labs, works consisted of new electrics and lighting, flooring and partitions.

 

Specification
Size 16121 sq m

Project details
Somerset Clinic Dubai
Scope Steel & Civil Works
Consultants Al Hilal Eng. Consultants.
Size 16121 sq m
Location Ras Al Khor, Awir, UAE

Similar projects

Get a free quote for your project. Click here.